Nathan Vecht.

Nathan Vecht is toneel- en scenarioschrijver en schreef onder voor mugmetdegoudentand, Noord Nederlands Toneel, Bellevue Lunchtheater en de Parade.

GIDSLAND, AQUARIUM.

Op dit moment werkt Nathan Vecht aan twee nieuwe toneelstukken. Voor mugmetdegoudentand schrijft hij GIDSLAND, een aktuele komedie over de staat van ons maatschappelijk debat. Met o.a. Guy Clemens en Anniek Pheifer, in de regie van Lineke Rijxman. Première oktober 2017. En voor Hummelinck Stuurman schrijft hij AQUARIUM, een zwarte komedie over privacy. Met o.a. Pierre Bokma en Jacqueline Blom, in de regie van Aat Ceelen. Premiere februari 2018. Meer info volgt later.

‘Hilarische, puntige en bij vlagen briljante tekst.’ ***** Het Parool

‘Ontluisterende blik achter de schermen.’ **** NRC Handelsblad

‘Superieure Guy Clemens’. ***** Scenes

‘Meesterlijke voorstelling.’ **** Elsevier

Nathan Vecht is toneel- en scenarioschrijver en schreef onder meer de toneelstukken Kunsthart (mugmetdegoudentand), Don Juan (Noord Nederlands Toneel), Post (Bellevue Lunchtheater), Fietsen voor Malawi, Go Vote! en God in Frankrijk (de Parade). Zijn werk is geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival, werd opgevoerd in onder meer Duitsland en Belgie en is uitgegeven door de Nieuwe Toneelbibliotheek en International Theatre & Film Books. Voor televisie schreef hij onder meer de comedyserie Missie Aarde en scènes voor Koefnoen en Het Klokhuis.