Black Sheep can Fly

Black Sheep can Fly initieert, ontwikkelt en produceert verhalen die onderbelicht zijn in de kunst en cultuursector maar wel degelijk een onderdeel uitmaken van onze samenleving. We doen dit door door het produceren van tv-, film-, muziek- en theaterproducties.

Black Sheep can Fly initieert, ontwikkelt en produceert verhalen die onderbelicht zijn in de kunst en cultuursector maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving. We doen dit middels het produceren van film, muziek, theaterproducties en educatieve projecten. De stichting is in 2016 opgericht door Nima Mohaghegh en Saman Amini en in 2017 versterkt met de komst van Christine de Jager.

“WIJ STREVEN NAAR EEN WERELD WAARIN KUNST EN MEDIA EEN VOLWAARDIGE AFSPIEGELING VAN DE SAMENLEVING ZIJN.”

Black Sheep can Fly vertelt verhalen waar een menselijke en maatschappelijke urgentie achter zit. Verhalen die de potentie hebben tot verbinding, verbroedering en vereniging. Verhalen over pijn van de ongekende. Verhalen die een gezicht geven aan de onbekende. Verhalen die vermaken en tegelijkertijd niet schuwen om de vinger op de zere plek te legen. Verhalen die het publiek uitdagen en confronteren. Verhalen die ons helpen elkaar beter te begrijpen en meer om elkaar te geven.

Naar de website van Black Sheep can Fly.

Gerelateerde producties

Recente berichten

"
"
"
"