De Slechte Raadgever.
Snel, Goedkoop en Sexy

Nieuw! Snel, Goedkoop en Sexy…

Snel, Goedkoop en Sexy

In de heerlijke wervelwind van onze drukke tijd word je meegesleurd in een virtuoos gemonteerde, muzikale combinatie van acts. Elke minuut is nog leuker dan de andere. Toch? Snel, Goedkoop en Sexy gaat over vijf vrienden op zoek naar verbinding met elkaar, met zichzelf en met de wereld om hen heen. Vriendschap is vooral het delen van leuke momenten, totdat die gedeeld zijn, de stiltes vallen en de leegte inslaat. Wat valt er dan nog te delen? En wat is vriendschap eigenlijk? Hè verdomme. Nou ja. Maakt ook niet uit. Het duurt maar een half uurtje, dus je zit zo weer aan het bier. Komt dat zien! Echt belangrijk.

Datum Plaats Locatie
Speellijst: Snel, Goedkoop & Sexy
di 1 augustus 2017 Utrecht De Parade
Tijd: 12:30. Buy Tickets
wo 2 augustus 2017 Utrecht De Parade
Tijd: 12:30.
do 3 augustus 2017 Utrecht De Parade
Tijd: 12:30.
vr 4 augustus 2017 Utrecht De Parade
Tijd: 12:30. Buy Tickets
za 5 augustus 2017 Utrecht De Parade
Tijd: 12:30. Buy Tickets
klik hier voor volledige speellijst

Reinier Demeijer (1981) is acteur, muzikant en theatermaker, en studeerde in 2008 af aan de Toneelacademie in Maastricht. Na zijn afstuderen speelde Reinier hoofdrollen in musicals als Soldaat van Oranje en Billy Elliot. Van regisseur Arie de Mol kreeg Reinier in 2011 de kans om zijn eigen voorstelling te maken onder Toneelgroep Maastricht, namelijk De Slechte Raadgever.

Teun Luijkx (1986) studeerde in 2008 af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij is o.a. bekend van zijn hoofdrol in de populaire serie A’dam – E.V.A. Op het toneel speelde Teun met Toneelgroep Oostpool in Het Proces, Beschuit met Muisjes, Lulu, en het veelgeprezen Angels in America van regisseur Marcus Azzini. Momenteel is hij ook bezig met de tv-serie Fenix en de bioscoopfilm Mette.

Niels Gooijer (1986) acteur/muzikant, in 2011 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneel en Kleinkunstacademie. Heeft in diverse grote muziektheaterproducties gespeeld, waaronder  Soldaat van Oranje en De Tweeling. Hij beheerst verschillende instrumenten, bij uitstek piano en gitaar en componeert.

Peter Brinkhorst (1971) is muzikant, producer, documentairemaker, verbinder, en enthousiastmeur Sinds 1990 speelt hij in verschillende bands als slaggitarist. Rond 2002 was een eigen studio een feit en produceerde hij opdracht muziek bij film, documentaires o.a. voor RTV Utrecht.

Dirk Oliestelder (1983) geboren en getogen in Hasselt. Hij studeerde drums en percussie aan het conservatorium van Maastricht. Zijn interesse voor “sound” maakte hem ook een studio- en live engineer en is hij op de hoogte van het reilen en zeilen van de technische kant van producties.

Credits:
Met:Reinier Demeijer, Teun Luijkx, Niels Gooijer, Peter Brinkhorst, Dirk Oliestelder
Eindregie: Eva Line de Boer
Sounddesign: Dirk Oliestelder