Stichting Stroet / Feikes Huis

Stichting Stroet | Feikes Huis | Duda Paiva Company
DingDong  – Een vreselijk geluk

DingDong is een compacte relatie-fuck-up, Gummbah-cartoon en tragedie in één.

Helga en Peter zijn een goed geolied koppel, dat efficiënt langs elkaar heen leeft. Ze zijn modern, geslaagd en hebben het idee dat zij de ultieme samenlevingsvorm gevonden hebben: hun wereld is ‘af’.

Wanneer Helga vragen begint te stellen – aan zichzelf, de wereld waarin ze leeft en haar relatie met Peter – verandert de routineuze liefde in een epileptische machinerie.

Demonen – surrealistische poppen – duiken op tussen Helga en Peter en tonen de echtelieden van hun meest rancuneuze, gefrustreerde en rauwe kant. Wat lang ongezegd is, vindt nu ongefilterd in beelden en woorden zijn uitweg.

In DingDong vecht het onderbewuste het uit met het bewuste, beelden met woorden, beschaving met rauwe overlevingsdrang en het absurde met de realiteit.

DingDong wordt gemaakt door Harriët Stroet, Ko van den Bosch, Rik van den Bos en Duda Paiva. Een co-productie van Stichting Stroet, Feikes Huis en Duda Paiva Company.

DingDong 
Rachel Corner
 • CREDITS

  Makers: Harriët Stroet, Ko van den Bosch, Rik van den Bos en Duda Paiva, Dramaturgie: Pol Eggermont, Vormgeving: Ascon de Nijs, Licht: Mark Verhoef, Productie: Marijana Mikolcic en Jara Enkelaar, Publiciteit: Mirte Droogers & Anil Jagdewsing, Producenten: Prisca Maas & Wilma Kuite

   

 • SPEELLIJST

  Datum Plaats Podium Land
  18/10/19 Hoofddorp Schouwburg de Meerse Netherlands
  Tijd: 20:30. Tickets
  Bekijk de hele speellijst
  Datum Plaats Podium Land
  18/10/19 Hoofddorp Schouwburg de Meerse Netherlands
  Tijd: 20:30. Tickets

 • RECENSIES

  RAKE POPPEN DOORPRIKKEN GESLAAGD KEURSLIJF
  theaterkrant

  DingDong is een relatiedrama dat kolkt van frustraties en gekte ★★★

  Volkskrant