Garnalen verhalen | Hotel Modern

 

Driehonderd garnalen spelen ploeterende mensjes in een komedie over de mensheid. Ze sporten, bedrijven wetenschap, streven, leven, beminnen en raken buiten zinnen. Garnalen Verhalen is een caleidoscopisch portret vol beduidende en onbeduidende momenten uit een mensenleven: geboorte, dood en het verwoede gescharrel ertussenin.

IN DE PERS
“Lachen, ontroerd raken en je tegelijkertijd verbazen over de prachtige manier waarop het is gemaakt.”
De Volkskrant

“Van het eerste spijkerschrift tot de landing op de maan. De garnalen maken het allemaal mee en spiegelen ons het menselijk bestaan gedompeld in waan en eenzaamheid. Een even unieke als universele voorstelling.”
AD Rotterdams Dagblad

CREDITS
Makers, spelers Pauline Kalker, Arlène Hoornweg, Herman Helle geluidsconcept en live uitvoering Arthur Sauer decorassistent en live setdresser Ineke Kruizinga techniek André Goos, Joris van Oosterhout assistenten Heleen Wiemer, Stefan Gross, Jozef van Rossem, Sanne Vaghi, Jan-Geert Munneke, Annette Scheer ontwerp flyer , affiche Ralph Prins, Sibe Kokke Subsidie Fonds Podiumkunsten, Gemeente Rotterdam Met dank aan Els Nieveen van Dijkum, Wilco Kwerreveld, Amnesty International

SPEELPERIODE
half maart t/m eind april 2023

FESTIVAL
Hotel Modern wil deze voorstellingen graag in theaters voor scholieren spelen, eventueel gecombineerd met een avondvoorstelling.

Omdat Hotel Modern alle voorstellingen op het repertoire houdt, is ze ook op zoek naar theaters die een Hotel Modern Festival/week zouden willen organiseren, waarbij er dan elke dag een andere voorstelling uit het repertoire gespeeld kan worden.