Het Geheim van de Meester College |

 

In het programma reconstrueren Jasper Krabbé en het team van experts, bestaande uit kunstschilder Charlotte Caspers, restaurator Michel van de Laar, materiaaldeskundige Joris Dik en timmerman Berd Visscher, de meest uiteenlopende Nederlandse meesterwerken. Hierbij zetten ze alles op alles om precies te doen wat de meester deed en zo dicht mogelijk bij zijn stijl, techniek, belevingswereld en tijdsgeest te komen.

Het team en de gereconstrueerde meesterweken uit seizoen 1 en 2 komen nu naar de theaterzaal. Tijdens HET GEHEIM VAN DE MEESTER COLLEGE vertellen Jasper Krabbé en de experts live, geïllustreerd door de werken uit het tv-programma, met verdiepende en exclusieve informatie hoe zij de meesterwerken tot leven hebben gebracht. Het publiek krijgt de kans om vragen te stellen én om de kunstwerken van dichtbij te bekijken. AVROTROS maakt opnames van deze interactieve ontmoetingen met het publiek.

Alle veertien werken uit seizoen 1 en 2 staan tijdens het theatercollege centraal en zullen allemaal te zien zijn. Wilt u de opnames bijwonen? Kijk op avrotros.nl/geheimvandemeester voor meer informatie en kaartverkoop.