Het Nationale Theater.

Het Nationale Theater is een fusie van Koninklijke Schouwburg, het Nationale Toneel, NTjong en Theater aan het Spui. Het Nationale Theater is het nationale podium en is er in de eerste plaats voor het publiek. Het is vastbesloten het beste toneel te maken, de beste voorstellingen te programmeren en te presenteren en dat te delen met zoveel mogelijk mensen.

Over Het Nationale Theater

Thuis in Den Haag en reizend door het land is het de plek waar toneelverhalen worden verteld die nu in dit land urgent zijn en vormt het een nieuw platform voor het nationale gesprek. Het Nationale Theater is een gemeenschapshuis: een open en bruisend huis waar verschillende groepen toeschouwers zich thuis voelen, waarmee ze zich identificeren, waar ze trots op zijn. Een thuis waar gevierd, beleefd, herdacht en samen gedacht wordt.

Met theater voor jong en oud, voorstellingen door gevierde regisseurs en aanstormende talenten, actief reizend door het hele land, is Het Nationale Theater een toonaangevend theaterinstituut, dat iedere inwoner van dit land uitnodigt tot ontmoeting, kunstbeleving en debat.

Opererend vanuit onze politieke hoofdstad, internationale stad van Vrede en Recht, is het een cultureel brandpunt dat theater een prominente plek geeft in het hart van de samenleving.
Met klassiekers uit de wereldbibliotheek, actueel geschreven drama en innovatieve programma’s voedt, faciliteert en inspireert Het Nationale Theater het publiek in zijn zoektocht naar houvast, visie en vermaak.

© Robin de Puy
Datum Plaats Locatie
Speellijst: Othello
di 30 januari 2018 Den Haag Het Nationale Theater
Tijd: 20:15.
wo 31 januari 2018 Den Haag Het Nationale Theater
Tijd: 20:15.
do 1 februari 2018 Den Haag Het Nationale Theater
Tijd: 20:15.
za 3 februari 2018 Den Haag Het Nationale Theater
Tijd: 20:15. Première
di 6 februari 2018 Zoetermeer Stadstheater
Tijd: 20:15.

Klik om de hele speellijst te zien.

Pers.

Nog geen artikelen.

Het Nationale Theater heeft de volgende regisseurs aan zich verbonden: Theu Boermans, Eric de Vroedt, Noël Fischer, Daria Bukvić, Jeroen De Man, Sadettin Kırmızıyüz en Casper Vandeputte.

Datum Plaats Locatie
wo 28 februari 2018 Den Haag Het Nationale Theater
Tijd: 20:30. Theater aan het Spui | TRY OUT
do 1 maart 2018 Den Haag Het Nationale Theater
Tijd: 20:30. Theater aan het Spui | TRY OUT
vr 2 maart 2018 Den Haag Het Nationale Theater
Tijd: 20:30. Theater aan het Spui | TRY OUT
za 3 maart 2018 Den Haag Het Nationale Theater
Tijd: 20:30. Theater aan het Spui | PREMIÈRE
di 6 maart 2018 Den Haag Het Nationale Theater
Tijd: 20:30. Theater aan het Spui

Klik om de hele speellijst te zien