HORROR keert terug op West End! |

 

Jakop Ahlboms HORROR speelt van 23 mei t/m 10 juni in The Peacock in Londen. In januari 2016 is HORROR reeds met veel succes in The Peacock in première gegaan tijdens het International Mime Festival. De twee uitverkochte voorstellingen zorgden voor laaiend enthousiaste reacties. Daarom maakt de voorstelling in mei een spectaculaire terugkeer in The Peacock door er maar liefst drie weken te spelen!

De pers beloonde de show met vier en vijf sterren recensies: “You have to see this!” schreef de Evening Standard, die de show omschreef als “a brilliantly conceived and performed piece that deserves to be widely seen”. The Stage gaf HORROR vijf sterren en noemde de show “a black caleidoscope of nerve-shredding entertainment” en The Dance Review noemde de show toepasselijk “ a bloody brilliant bit of theatre”.

Jakop Ahlbom: “Ik ben trots dat deze voorstelling zoveel losmaakt bij een internationaal publiek. Horror is een universeel thema en met deze hommage aan de filmklassiekers hoop ik een breed publiek te bereiken”.
Naast de reeds geplande wereldtournee in o.a. Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Nieuw Zeeland en Azië, speelt HORROR van 23 mei t/m 10 juni in Londen. De kaartverkoop is begin februari van start gegaan. Klik hier voor meer info en kaartverkoop