INNENSCHAU.
Jakop Ahlbom Company & Alamo Race Track

Na zeven jaar maakt Jakop Ahlbom een remake van zijn voorstelling Innenschau.

INNENSCHAU

In deze surrealistische  thriller raken de levens van een verpleegkundige, een stalker en een ontslagen bankmedewerker onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als kijker wordt je meegezogen in hun gitzwarte wereld van achtervolgingsfantasieën, raadselachtige taferelen en Kafkaëske situaties.

De live muziek van Alamo Race Track leidt je als een gids door de koortsachtige droomwereld waarin illusie en realiteit met elkaar in gevecht gaan. Ahlbom gunt ons, met een mix van dans, theater, illusionisme en special effects, op een grimmige, maar dromerige wijze een kijkje in het onderbewustzijn van de mens.

Jakop Ahlbom heeft uitgebreid getoerd in zowel binnen- als buitenland, met prijswinnende voorstellingen als Vielfalt, Lebensraum en Horror. Zeven jaar geleden bewees hij al dat hij als geen ander op een humoristische manier pijnlijke situaties weet te verbeelden, zonder de kracht van het drama te verliezen. Nu is Innenschau, zonder tekst en met nieuwe nummers van Alamo Race Track, terug in de grote zaal.

foto © Stephan van Hesteren
Datum Plaats Locatie
Speellijst: Innenschau
do 4 januari 2018 Haarlem Toneelschuur
Tijd: 20:30.
vr 5 januari 2018 Haarlem Toneelschuur
Tijd: 20:30. TRY OUT
za 6 januari 2018 Haarlem Toneelschuur
Tijd: 20:30. PREMIÈRE
di 9 januari 2018 Gouda De Goudse Schouwburg
Tijd: 20:00.
wo 10 januari 2018 Den Bosch Verkadefabriek
Tijd: 20:30.
klik hier voor volledige speellijst

Innenschau

Regie: Jakop Ahlbom
Spelers: Reinier Schimmel, Silke Hundertmark, Gwen Langenberg, Luc van Esch, Kami-Lynne de Bruin, Yannick Greweldinger, Judith Hazeleger, Sofieke de Kater.
Muziek: Alamo Race Track