Over Likeminds

Er zijn momenten waarop je heel helder kan zien wat er mis gaat. In de politiek of in de samenleving. En dan wil je daar iets van zeggen. Misschien wel iets aan doen. Maar waar te beginnen? De mensen om je heen denken er al hetzelfde over als jij. En er wordt al zoveel gezegd en geroepen, dat de moed je soms in de schoenen zinkt voordat je überhaupt begonnen bent.

Kenneth ziet ook hoe moeilijk het is, maar besluit toch te zeggen wat er volgens hem mis gaat. Om een poging te doen. Niet voor zichzelf. Hij redt zich wel. Maar voor zijn kinderen. Want hij heeft het gelijk aan zijn kant.

Voor mijn kinderen is een voorstelling over meningen en de poging om mensen te overtuigen van het juiste. Voor deze productie werkt Likeminds samen met regisseur Floris van Delft, waar hij eerder Schijn (2014) en Nachtdieren (2015) regisseerde.

Credits publiciteitsbeeld: Casper Koster

Voorstellingen


 • Speellijst

  Tournee aanstaande of afgerond.

 • Likeminds

  Likeminds: een dynamisch collectief met jonge, stedelijke, artistiek diverse theatermakers. Zij gebruiken de stad als podium en als inspiratiebron. De voorstellingen zijn persoonlijk, actueel. Verhalen van nu, waarin verschillende stijlen en disciplines door elkaar worden gebruikt. Vanaf 1 januari 2013 zijn ze huisgezelschap van Frascati.

 • Pers

  ‘Voor mijn kinderen is innemende, actuele performance.’ **** De Volkskrant

  ”Jozefzoon brengt het subtiel-geestig en laat tegelijkertijd goed zien hoe in het publiek debat grenzen vervagen waar dat absoluut ongewenst is, in deze al met al zeer innemende, actuele performance.” **** De Volkskrant

  ”de makers slagen erin het luchtig te houden, ondanks dat zij een serieus geluid laten klinken. Aanrader!” **** 1eRang

 • Credits

  Tekst Koos Terpstra Spel Yannick Jozefzoon Regie Floris van Delft Voor alle publiciteit rondom Voor mijn kinderen kunt u terecht bij Likeminds – Casper Koster T. 020-6894923 E. publiciteit@likeminds.nl

  likeminds.nl