• Niet op: Marlyn Coetsier

  In plaats van recensies te publiceren (i.v.m. de corona maatregelen), laat Theaterkrant dagelijks een maker aan het woord die op die dag in première zou gaan. Coetsier: ‘Het is een onmogelijk dilemma om te kiezen in welke wereld een kindje beter af is, die van de levenden of de doden.’

  Lees het interview met Marlyn Coetsier over de voorstelling ‘Alles naar de hemel’.

 • Coronavirus

  Beste mensen,
  vanwege de coronamaatregelen gaan tot en met 1 juni 2020 onze voorstellingen niet door. Dit betreft de voorstelling Casting The Past van Het Zuidelijk Toneel, Rock Me Baby van Servaes Nelissen & Feikes Huis, DOPE van Trouble Man & Het Nationale Theater, Ons Wereldrijk van Hotel Modern, Stadsastronaut van Marjolijn van Heemstra en Zin van Jack Wouterse & Arjan Ederveen.
  We zetten ons samen met de theaters 200% in om de gemiste voorstellingen in te halen! Houd de websites van de desbetreffende theaters in de gaten voor de verdere ontwikkelingen.

 • Aanbod seizoen 2020/2021

  Hoewel seizoen 19/20 nog in volle gang is, zijn we uiteraard ook al druk bezig met ons aanbod voor het volgende seizoen. Klik hier om onze brochure te bekijken en/of te downloaden.

  Voor vragen over het aanbod of een boekingsafspraak kun je per mail contact opnemen met Saskia & Wilma of telefonisch via 020-4235826.