kadrageclarahermanshr-0370-scaled

Kadrage geselecteerd voor Mime/Performance prijs 2022

Deze week maakte de mimejury bekend dat Kadrage van Jef Van gestel en Peter Vandemeulebroecke is geselecteerd voor de VSCD Mime/Performance prijs. De uitreiking vindt plaats tijdens de feestelijke afsluiter van het Nederlands Theater Festival: het Gala van het Nederlands Theater in Internationaal Theater Amsterdam op zondag 11 september 2022.

Uit het juryrapport:
“Verbeelding en spelplezier vieren hoogtij in deze sprankelende voorstelling, waarin Jef Van gestel en Peter Vandemeulebroecke hun eindeloze fantasie loslaten op dertig houten kaders. Die trekken zij eigenhandig omhoog uit het ingenieuze bouwsel van Sven Roofthooft en Tomislav Ruzic. De fysieke verhouding van de spelers/makers verandert mee met de gestadig kleiner wordende kaders. En in de regie van Harm van Geel schemert in de montage een emotionerende vertelling over de intieme verhouding van twee mannen, die elkaar uitdagen en bevechten, steunen of troosten en die tonen hoeveel rollen een mens in z’n leven kan vervullen, in relatie met een naaste.”

Kadrage is tijdens het Nederlands Theater Festival te zien op zaterdag 3 en zondag 4 september, 20:30 uur. Kaarten reserveer je HIER.

Meer nieuws