Pop Arts Festival 2018 |

 

Van dinsdag 17 tot en met zondag 23 april vindt de negende editie van het Pop Arts Festival plaats.
Het Pop Arts Festival presenteert dit jaar een selectie van voorstellingen onder de naam: Visual Stories. Theater en visuele kunst ontmoeten elkaar en creëren een fantasierijk universum. Actueel en vernieuwend theater met video, objecten, maquettes, miniaturen, klei, verf en old-school poppen.

De negende editie van dit jaarlijkse objecttheaterfestival vindt plaats in Theater Bellevue, De Krakeling en De Brakke Grond in Amsterdam. Het beste van Nederlandse bodem en internationale makers brengen sterk visuele voorstellingen waarin disciplines als dans, performance en muziek vertegenwoordigd zijn.

Feikes Huis presenteert tijdens het Pop Arts Festival de volgende producties:
– Ultimate Cube door Firma DRAAK op 17 en 18 april. Op de openingsavond, 17 april, is Ultimate Cube voor het eerst te zien.
– Duivenstront door Harriet Stroet op 20 april tijdens ‘Puppet Playground‘, een bonte avond met diverse presentaties en voorstellingen. Daarnaast zijn ook A Little Upset van Lips en Knobel, de installatie Paperwork van BetweenTwoHands en Determined van Johannes Bellinkx te zien. Meer namen volgen binnenkort.
–  Hoe licht kan een wolk zijn, een co-productie met het Houten Huis, op 22 april.