PRIVÉ DOMEIN | Hotel Modern

 

In Privé Domein verbeeldt Hotel Modern korte verhalen, die elk op hun eigen manier intiem,  meeslepend en tragikomisch zijn. 

Arlène Hoornweg belichaamt een ontroerende vrouw vol passie, die, ondanks dat ze geteisterd wordt door kwaadaardige hallucinaties, blijft geloven in de ware liefde. In een uit de hand lopende beauty-vlog geeft ze niet alleen haar schoonheidsgeheimen maar ook haar diepste wezen prijs.

Pauline Kalker neemt een duik in de tijd. Ze betreedt een wereld van papieren animaties waarin ze een zoektocht onderneemt naar haar ongeboren kinderen. Beeldend kunstenaar Heleen Wiemer maakte de animaties bij deze verbeelding van het soms gemankeerde rouwproces dat op een miskraam of een abortus kan volgen.

Minutieus uitgewerkte maquettes, mini-camera’s, subtiel poppenspel en slimme videoprojecties, dat zijn de ingrediënten waarmee Hotel Modern de afgelopen decennia naam heeft gemaakt. Het gezelschap won vele prijzen en speelt haar voorstellingen over de hele wereld. In Privé Domein verweeft het gezelschap toneelspel met animatie: de spelers laten meer dan ooit zichzelf zien.

CREDITS
productie Hotel Modern makers en spelers Herman Helle, Arlène Hoornweg, Pauline Kalker, Heleen Wiemer.

SPEELPERIODE
half september t/m eind november 2022.