SeaSession

Bevlogen kamermuziekensemble dat muziek uit alle tijden speelt in variabele bezettingen en samenwerkingen aangaat met toneel, dans en andere vormen van kunst.

SeaSession is een bevlogen kamermuziekensemble dat muziek uit alle tijden speelt in variabele bezettingen en samenwerkingen aangaat met toneel, dans en andere vormen van kunst. Het ensemble heeft als doel artistiek hoogwaardig muziektheater te maken en dit laagdrempelig aan te bieden voor publiek van alle leeftijden.

De hechte groep musici speelde jarenlang samen in het Schönberg Ensemble en het Asko/Schönberg. Zij hebben SeaSession opgericht in 2011 met als drijfveren de gezamelijke liefde voor het onbekende repertoire opgebouwd tijdens de Schönberg Ensemble-periode, het samenspelen in kamermuziekverband en de wens dit repertoire voor een breed publiek uit te voeren. Het oprichtingsconcert van SeaSession vond plaats in de Appelloods in Den Haag, waarbij het bestaande decor van Toneelgroep De Appel werd gebruikt. SeaSession maakte vervolgens 2 familievoorstellingen ism Theatergroep De Appel.

Musici Ensemble SeaSession
Ingrid Geerlings – fluitiste
Marijke van Kooten – violiste
Evert Weidner – hoboist
Sergei Dovgaliouk – hoorn
Anneke Janssen – cello
Quirijn van Regteren Altena – contrabassist
Pauline Post – pianist
Pepe Garcia – slagwerkNaar de website van SeaSession

Gerelateerde producties

  • Circus Charms

    Frank en René Groothof zijn terug in dit wervelende muzikale circus, een familievoorstelling waarin tegendraadse onzin de hoofdrol speelt. Ze gaan aan de haal met […]

    Lees verder

Recente berichten

"
"
"
"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *