Wie jij dan wel niet bent

De Zaak A | Annelies Appelhof

Ontregelend uurtje denk-spektakel voor iedereen vanaf 10 jaar .

We zijn aanwezig bij de landelijke Theatertour van Prinses Amalia, waarmee zij zich voorstelt aan het Nederlandse volk: Wie ben ik? Sosha Duysker, bekend als presentator van televisieprogramma’s als Het Klokhuis en De Buitendienst, heet ons welkom. In de hoek staat een serieuze beveiliger. De bloemen staan klaar en de blauwe loper ligt uit. Maar wat begint als recht-toe-recht-aan-lezing over een Koninklijk leven, verandert in een bonte estafette van persoonsverwisselingen. Want wie zijn de mensen waar we naar kijken? Wie speelt hier wie en waar blijft de echte Amalia?

Net als je denkt te weten waar je naar kijkt, verandert het weer, en nog een keer, en nog een keer. In een ontregelend uurtje denk-spektakel onderzoekt WIE JIJ DAN WEL NIET BENT de vraag of je kunt kiezen wie je bent.

*de foto bij deze voorstelling is een tijdelijk beeld.

Credits

concept, tekst Annelies Appelhof spel Annelies Appelhof, Huub Smit, Sosha Duysker regie Annechien de Vocht scenografie, kostuums Calle de Hoog dramaturgie Aukje Verhoog filosofische dramaturgie Martijn de Rijk PR , marketing Esra J. Merkel productie Keshia Emke zakelijk leiding Marit Nijhuis coproductie YoungGangsters verkoop Alles voor de Kunsten met dank aan Theatergezelschap BonteHond

Agenda

De Zaak A

Recente berichten

"
"
"
"