• Wilma Kuite

  Tijdens haar studie Theaterwetenschap kwam zij in 1990 te werken bij Hummelinck Stuurman Theaterbureau als productie-medewerker. Binnen korte tijd was zij verantwoordelijk voor verkoop voorstellingen aan kleine zalen, begeleiding van nieuwe groepen, CD-label De Jongste Dag, publiciteit en chef de bureau. O.a. werkzaam voor Alex d’Electrique, Hans Teeuwen, Brigitte Kaandorp, Toneelprodukties de Tijd,

  Lees meer
  Hans Dagelet. Daarna werkte zij voor een ander bureau, voor o.a. Hakim, Frank Groothof, Niet Uit Het Raam, Peter Pluymaekers, Acda en de Munnik, Plien & Bianca. In 1998 besloot zij te gaan free-lancen als productieleider, zakelijk leider en publiciteitsmedewerker. Tijdens haar eerste klus (productie van de korte film 100%) ontmoette zij Pol Eggermont en in 2000 richtten zij, samen met Mechtild Prins, Het Lokaal (voor spannende zaken) op.

  In 2001 startte zij haar eigen bedrijf WK Producties, waarin zij met name als zakelijk leider werkt voor diverse gezelschappen, zoals Esther Apituley, Het Groote Hoofd, Het Lokaal (voor spannende zaken). Losse projecten daarnaast zijn o.a. publiciteit voor de Theatercompagnie en de Parade in Barcelona, productie voor o.a. de cultuureducatieprojecten van het NOVAcollege en voor Maartje Nevejan Produkties. Sinds 2005 opereert ze, samen met Pol Eggermont, onder de naam Alles voor de Kunsten.

  Ze is op dit moment zakelijk leider van Jakop Ahlbom/ Pels, Servaes Nelissen, Beppe Costa/Merals Harem, Esther Scheldwacht en Gienke Deuten. Verder doet ze de verkoop van de voorstellingen van Trouble Man/Sadettin Kirmiziyüz, CW Boost, Likeminds/Fahd Larhzaoui, Nationale Toneel (kleine zaal), Theaterproductiehuis Zeelandia, Lies Pauwels, Feikes Huis en Art-Jan de Vries.

 • Pol Eggermont

  Pol Eggermont (1963) studeerde theater, film en tv-wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Werkt als dramaturg & concept-ontwikkelaar. Ontwerpt sinds 1996 trajecten en programma’s voor De Bouwmeester, werkplaats voor werkgeralateerde vragen. Maakte voorstellingen, boeken, tijdschriften, tentoonstellingen, websites, salons, debatten. Was redacteur, adviseur, schrijver, curator, gastheer, kok, ontwerper. Opereert onder de naam Bureau Pol.

 • Saskia Heerkens

  Ze werkte de afgelopen 4 jaar bij het RO Theater als inhoudelijk producent en zakelijk leider van de artistieke afdeling. Ze werkte met regisseur Alize Zandwijk, Pieter Kramer, en theatermakers Marjolijn van Heemstra en Sadettin Kirmizyuz.
  Daarvoor heeft Saskia meer dan vijftien jaar bij de Toneelschuur gewerkt. Eerst als hoofd kassa, daarna als hoofd productie en tenslotte als hoofd van het productiehuis.

  Lees meer
  In deze laatste functie was ze eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het artistiek beleid en de vertaling daarvan in de bedrijfsvoering van het productiehuis.
  Bij Toneelschuur Producties werkte ze onder meer samen met Erik Whien, Paul Knieriem, Joeri Vos, Thibaud Delpeut en Casper Vandeputte.

  Saskia is zakelijk leider van Marjolijn van Heemstra (structureel gesubsidieerd door FPK), verzorgt de artistieke organisatie en castings van Pieter Kramer (bekend van o.a. de familievoorstellingen bij het RO Theater) en Saskia is bij Alles voor de Kunsten medeverantwoordelijk voor verkoop van voorstellingen en aquisitie.